Stress

Stress...

 

Det moderne samfund stiller øgede krav til mænd og kvinder – unge som ældre i alle erhverv, arbejdsledige eller studerende. Stress kan opstå i et væld af situationer, og som oftest er du ikke selv klar over faresignalerne. I samarbejde med en terapeut kan du få hjælp til at bekæmpe en tilstand af stress.

Stress kommer ikke af almindelig travlhed, som mange mennesker oplever hver eneste dag; i stedet er stress resultatet af et pres, som har udviklet sig til en hæmmende og ubehagelig følelse, som man ikke længere har kontrol over. Stress kan have store konsekvenser, hvis der ikke tages hånd om problemet i samarbejde med en terapeut. Stress kan derudover have kroniske følger.

 

Psykoterapeut hjælp – stress

 

Du vil som oftest opleve forskellige symptomer som koncentrationsbesvær, hjertebanken, søvnløshed, lavt selvværd eller indlæringsvanskeligheder, hvis du er ramt af stress. Gennem samtaleterapi vil en terapeut kunne hjælpe dig med stress – at udvikle nogle strategier til at reducere generne af ovenstående lidelser, ligesom du vil kunne opnå en øget indsigt i baggrunden for, at du er ramt af stress. Med denne indsigt kan du kan få hjælp til at finde løsninger til at undgå stress fremover.

 

Alle rettigheder forbeholdes. Copyright © 2014 Møllevej 18, Tarup, 5792 Årslev

www.babakterapi.com

CVR: 35600310