Selvværd

Lavt selvværd & selvtillid...

 

Få behandling hos erfaren terapeut.

 

Lavt selvværd kan gøre det svært at stole på andre eller elske sig selv, men som oftest kan behandling for lavt selvværd have en positiv effekt. Med andre ord kan behandling mod lavt selvværd tilføre nogle redskaber, som gør, at du fremover vil have nemmere ved at stole på andre mennesker eller lære at elske dig selv.

 

Det eneste, vi aldrig får nok af,

Er kærlighed,

Og det eneste, vi aldrig giver nok af,

Er kærlighed.

- Henry Miller.

 

Lavt selvværd har som oftest stor indflydelse på evnen til at agere i et parforhold, men lavt selvværd kan også indvirke på andre sociale og arbejdsmæssige situationer, hvorfor behandling er et vigtigt middel mod lavt selvværd. Nogen kan måske føle sig i tvivl, om et lavt selvværd er en god nok grund til at søge terapi. Til dette er der at sige, at man kun har et liv, og behandling for et lavt selvværd er en investering for livet, da redskaberne, som du får gennem terapi og samtale, kan benyttes i andre sammenhænge og på sigt give dig en markant bedre livskvalitet.

 

Lavt selvværd & Selvtillid– behandling

 

En behandling mod lavt selvværd er ofte løsningen, hvis du kan svare ja til følgende spørgsmål: Er jeg selvkritisk og har meget fokus på egne mangler? Er jeg plaget af dårlig samvittighed og skyld? Har jeg svært ved at se egne styrker samt modtage kærlighed og anerkendelse fra andre? Er svaret ja, kan behandling mod lavt selvværd være en god løsning.

 

Alle rettigheder forbeholdes. Copyright © 2014 Møllevej 18, Tarup, 5792 Årslev

www.babakterapi.com

CVR: 35600310