Depression

Depression...

 

Behandl din depression med terapi

 

En depression har evnen til at ødelægge din hverdag og dit familieliv, da en depression som oftest medfører et lavere energiniveau og søvnløshed – samt at du føler afmagt og har svært ved at fungere i sociale - og arbejdsmæssige situationer. Jeg har gode erfaringer med at behandle en depression med terapi.

 

Glem ikke, at de,

der elsker dig mest,

også er dem,

der kan såre dig dybest.

 

Tidligere var en depression et tabuemne, men i dag ved man, at et stort antal danskere rammes af denne sygdom. Derfor bør man ikke kæmpe med sin depression alene, men søge hjælp i god tid, så at man kan få nogle konkrete redskaber til at kæmpe sig ud af denne tilstand igen og samtidig opnå en forståelse af, hvad det er som har ført til, at man er blevet deprimeret.

 

Depression – Terapi

 

Søger du hjælp hos mig på Hothouze, Munkebjergvej 140B, finder vi sammen en behandlingsform med terapi, der matcher dine behov. Det kan give dig bedre forudsætninger for at vende hurtigt tilbage til dit ´gamle´ liv – dog forhåbentligt med en større forståelse af din situation og flere handlemuligheder. Derudover vil terapi give dig redskaberne til at arbejde med dig selv fremadrettet, så sandsynligheden for tilbagefald mindskes.

 

Alle rettigheder forbeholdes. Copyright © 2014 Møllevej 18, Tarup, 5792 Årslev

www.babakterapi.com

CVR: 35600310