Angst

Angst & Panikangst...

 

Angst er en hyppigt forekommende psykisk lidelse, og angst kan risikere at ramme enhver – uanset alder, køn, familiesituation, osv. Derfor skønnes det også, at cirka hver femte dansker rammes af angst, og det er ikke alle, som får taget hånd om problemet. I tilfælde af angst, kan terapi og samtale være løsningen for mange med forekomster af angst, da effektiv angst-terapi kan reducere ens symptomer og forebygge en yderligere udvikling af ens angst.

 

”Det er ingen kunst at blive vred.

Det kan alle og enhver blive.

Derimod er det en kunst

At blive vred på den rette person,

På den rigtige måde,

På det rigtige tidspunkt

-Og af den rette årsag”

- Aristoteles.

 

Angst tager form som en psykisk såvel som fysisk lidelse, da personer, der rammes af angst, ofte vil opleve følgende gener eller symptomer: Hjertebanken, åndenød, søvnløshed, appetitforstyrrelser, uro og ubehag. De nævnte symptomer kan variere fra patient til patient, men det er vigtigt, at der tages hånd om problemet i form af angst-terapi, før lidelsen udvikler sig yderligere.

 

Angst-terapi er den rette behandling mod angst og panikangst

 

Angst-terapi har vist sig at være en effektiv behandlingsform mod angstlidelser, idet man lokaliserer og analyserer de tanker og forestillinger, som er med til at fremkalde angsten. Derudover vil angst-terapi bidrage til, at man får nogle redskaber til at tøjle angsten gennem øget ro, overskud og et bedre psykisk velvære – målet er, at man med tiden kan blive helt fri for sin angstlidelse eller håndtere symptomerne, når de opstår.

 

Selvom man kan føle sig usikker over at søge hjælp mod psykiske lidelser, kan det alligevel være den bedste gave, man kan give sig selv. Gennem angst reducerende terapi vil man kunne udvikle konkrete redskaber til og viden om, hvordan man kommer ud af denne tilstand – såvel som opnå en dybere forståelse af, hvilke aspekter af livet, som har ført til denne lidelse.

 

Alle rettigheder forbeholdes. Copyright © 2014 Møllevej 18, Tarup, 5792 Årslev

www.babakterapi.com

CVR: 35600310