Parterapi

Parterapi...

 

 

Et parforhold fungerer ikke altid så fantastisk, som man ønsker det. Dette er dog ingen grund til at søge nye veje hver for sig, hvis I er glade for hinanden og har opbygget et stærkt familieliv. I stedet kan det være en mulighed at opsøge en terapeut med speciale i parterapi på Fyn Odense, som kan hjælpe jer med at gå nye veje, hvis I har udviklet nogle uhensigtsmæssige mønstre.

 

 

Vores parforhold

Er ikke et problem, der skal løses

Det er et eventyr,

Der skal LEVES.

- Hedy Schleifer.

 

Parterapi

 

Mange problemer i et parforhold opstår, når evnen til at kommunikere med hinanden forringes eller presses af dagligdagens mange krav. Manglende kommunikation kan lede til, at forståelsen for og kærligheden til hinanden lider skade. Parterapi hos en erfaren terapeut kan være en god løsning til at bryde denne tilstand og få parforholdet på ny kurs.

Derudover kan der opstå uoverensstemmelser i et parforhold, som relaterer til gnidninger i forhold til nærvær, intimitet, individualitet, børneopdragelse, arbejde, osv. Sådanne uoverensstemmelser kan have en ødelæggende effekt på parforholdet og på sigt lede til et brud.

 

Den ægte opdagelsesrejse

Består ikke i at søge

Nye landskaber,

Men i at have nye øjne.

- Marcel Proust.

 

Alle rettigheder forbeholdes. Copyright © 2014 Møllevej 18, Tarup, 5792 Årslev

www.babakterapi.com

CVR: 35600310