Blog

Blog...

 

Mit personlige forløb med Babak var et forløb med utrolig meget selvindsigt og selvudvikling først og fremmest. Ved hver session var han god til at skabe den tryghed der skulle til for, at jeg turde åbne mig - få grædt, grint og råbt mig til at favne verden på en ny måde.

 

Jeg har altid været rigtig god til at gøre alt for andre og haft svært ved at sige fra. Nu har jeg lært at mærke efter hvornår mine grænser er overskredet inden jeg når ud hvor det bliver selvudslettende. Dette er både i forhold til familie, arbejde og kærester. Det var især vigtigt for mig at arbejde med mine kæresteforhold, her har jeg fået så meget med i bagagen gennem samtaler, kropslig bevidsthed og massage, hvor lukkede døre blev åbnet, snakket igennem så jeg kunne åbne mig med al den kærlighed jeg har og samtidig tage imod på mine præmisser. Få sagt hvad jeg har lyst til og hvor jeg gerne vil have det skal føre hen.

Jeg kan nu sige fra uden at have dårlig samvittighed, for jeg ved jeg siger fra på en ordentlig måde og vigtigst af alt står jeg ved mig selv. Det ved jeg fra de positive tilkendegivelser jeg har fået ved den personlige udvikling jeg er gået igennem.

 

Det har været en hård, men smuk rejse, og er så taknemmlig for at netop Babak tog denne rejse med mig. Han er ser mig for den jeg er - ser ind bag ved det som ligger og ulmer. Han har lært mig at elske mig selv, mærke mig selv igen og det føles super dejligt.

Jeg kan stadig have brug for støtte til, at stå ved mig selv og jeg har aldrig været i tvivl om, at han ikke er længere væk end en Telefonopringning og så er det som at komme hjem igen.

Jeg giver de varmeste anbefalinger til Babak og god rejse til jer der tager rejsen sammen med ham ❤

i får helt sikkert et venligt, men bestemt puf i den rigtige retning.

Christina .....

 

Alle rettigheder forbeholdes. Copyright © 2014 Møllevej 18, Tarup, 5792 Årslev

www.babakterapi.com

CVR: 35600310